Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapısının elan yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, muvafık fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Arşiv Kayırma Yangın Söndürme Yangın Kapısı Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + şube seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Binalarda belli başlı standartlarda önem alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page